Empresa

En el món del vi des de 1895

Bodegues Monserrat és una empresa fundada per Pere Monserrat i Mitjans als volts dels 1895, al Carrer d’En Palau de Mataró. El seu fill Joan Monserrat Bascu va continuar el negoci  i va començar la distribució de vins a doll.  El Celler va passar a mans de la filla de Joan Monserrat Bascu, Teresa Monserrat Gudayol, que va contraure matrimoni amb Jaume Cruz (tots dos apareixen al dibuix amb Joan Monserrat Bascu).

Juntament amb els seus fills van continuar i engrandir el negoci i fou llavors quan la part de l’empresa dedicada a la distribució, es va traslladar a l’Avinguda d’Amèrica, on encara està ubicada.

Avui en dia conserva l’activitat i nom originals de Bodegues Monserrat i és dirigida per Joan Cruz i Monserrat.

L’empresa ha esdevingut, amb el pas dels anys, un proveïdor especialitzat de vins i licors, caves, etc., per al gremi de la restauració. Subsministrem diariament els productes als nostres clients, de la nostra pròpia marca o de les moltes que hi ha actualment al mercat, i de les quals som distribuïdors.

També oferim un servei de personalització de les etiquetes dels nostres productes, que aporta un toc de qualitat i singularitat.

Per a més informació de la nostra empresa i els nostres productes,
no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.