Embotellats

Els nostres productes son de primera qualitat i és per això que són els millors embaixadors de la nostra marca, de llarga tradició en la distribució de vins i licors als establiments de restauració del Maresme i comarques veïnes.

Els nostres clients tenen a la seva disposició una àmplia gama de productes embotellats en format 75 cl, pera cada moment  d’un àpat, ja sigui de menú o carta. A continuació us mostrem aquesta gama de productes i una petita nota de tast de cadascún d’ells.

Xarel·lo

Presenta un color groc pàl·lid. En nas és fresc i hi destaquen els aromes a fruita blanca, amb delicades notes florals i del tròpic. És un vi sec, estructurat, equilibrat, gustós i amb un post gust molt agradable. De la Denominació d’Origen Catalunya.

Merlot Rosat

Presenta un color cirera bastant madura, té moltes notes de fruita vermella i un punt d’acidesa que el fa refrescant. Molt equilibrat, llarg a l’hora de beure, agradable al paladar i fàcil de degustar. De la Denominació d’Origen Catalunya.

Merlot Negre

Elaborat amb un raïm amb notes de fruita molt madura i confitada, de color vermell porpra, cremós, càlid, molt afruitat i amb el punt just de nervi. Ampli i llarg. De la Denominació d’Origen Catalunya.

Blanc Clos del Serrat

Presenta un color groc pàl·lid. Un vi blanc clàssic,  ideal per acompanyar plats de menú, ja siguin de dinars o sopars. Bona qualitat en un vi fàcil de beure.

Rosat Clos del Serrat

Presenta un color rosat acirerat. Un vi rosat clàssic, refrescant, ideal per acompanyar plats de menú, ja siguin de dinars o sopars. Bona qualitat en un vi fàcil de beure.

Negre Clos del Serrat

El vi de taula per excel·lència. Un vi negre clàssic, que no enganya,  ideal per acompanyar plats de menú, ja siguin de dinars o sopars. Bona qualitat en un vi alegre i fàcil de beure.

Vi per Peix

Presenta un color groc fosc, d’or vell. En nas hi destaquen els aromes a préssec de vinya amb notes dolces, en boca és estructurat i ampli. És un vi lleugerament endolcit, elaborat amb raïm pansa blanca, xarel.lo. Denominació d’Origen Catalunya.

Vi per Marisc

Presenta un color groc pàl.lid. És un cupatge de xarel.lo amb perellada, cosa que el converteix en un vi més fresc i menys endolcit que el vi per peix.

Vermut negre

Presenta un suggerent color marró fosc amb reflexos ambre. És un vermut amb un aroma molt suau, perfumat i elegant on destaquen les plantes aromàtiques com el romaní, la sàlvia, l’anís, el fonoll i la regalèssia. Amb un postgust dolç i amb el toc just d’amargor al final.

Vermut Blanc

Presenta un color cristal.lí amb tonalitats groc pàl-lid. És un vermut amb un aroma suau i penetrant, anissat amb petits tocs de llimona, ametlles amargants i subtils reminiscències a gerd. En boca és suau i sedós amb lleugeres notes amargants sobre un fons dolç i fresc. Amb un postgust agradable, dolç i melós.

Moscatell

Presenta un color daurat que evoluciona amb el temps cap a daurat fosc. Aromes intensos de flors i fruita seca. En boca és dolç però no massa, malgrat la seva notable densitat, un intens gust de panses i caramel. El final de boca és persistent i sedós. Acompanya tradicionalment postres dolces, galetes i fruits secs.

Celler blanc

És un vi blanc de taula molt fresc. Elaborat amb raïm macabeu. Denominació d’Origen Catalunya

Celler Rosat

Presenta un color rosat fosc. Un vi de taula elaborat amb raïm ull de llebre. Amb un aroma de fruita madura que el fa molt agradable de beure.

Celler Negre

Presenta un color vermell robí. És un vi de taula elaborat amb raïm garnatxa. En la seva entrada en boca és afruitat, de gust sec i amb un final llarg i estructurat. Denominació d’Origen Catalunya.

Cosechero

Presenta un color negre amb notes lleugerament robí. És un ull de llebre amb un pas per boca a l’entrada de fusta i amb un fons de fruita.

Verdejo

Presenta un color groc pàl-lid amb uns suaus tons verdosos. És un vi blanc sec elaborat amb la varietat de raïm verdejo. Hi destaquen els aromes de fruita verda, poma, pinya i un punt de cítric. És un vi molt refrescant, equilibrat, ben estructurat amb el postgust lleugerament amargant que caracteritza el verdejo.

Licorera Vermut

Presentat en ampolla decorativa, és un vermut amb un aroma molt suau, perfumat i elegant on destaquen les plantes aromàtiques com el romaní, la sàlvia, l’anís, el fonoll i la regalèssia. Amb un postgust dolç i amb el toc just d’amargor al final.

Licorera Vi Ranci

Un ampolla que conté un vi sec tradicional que envellit amb oxidació adquireix unes característiques pròpies de tast i de color. Juntament amb el moscatell, fins fa poc no faltava a cap llar catalana, per als dolços, la gran de capellà o postres de músic o menjar galetes. També és excel.lent per a cuinar.

Moscatell

Dins aquesta bonica ampolla trobareu un licor de color daurat, d’aromes intensos de flors i fruita seca. En boca és dolç però no massa, malgrat la seva notable densitat. Té un intens gust de panses i caramel. El final de boca és persistent i sedós. Acompanya tradicionalment postres dolces, galetes i fruits secs.